понеделник, 27 септември 2010 г.

Любовна магия


Любовна магия
Първото нещо което трябва на един човек за да може да привлича останалите е да може да се наслаждава на самотата си. 
За да летиш в опиянението на любовта.... първо трябва да се научиш да летиш сам , а не да живееш с надеждата че някой ще те носи на крилата си. 
Не възлагай надежди на човека с когото искаш да си. Да го приемеш такъв какъвто е е една от първите стъпки към него/нея. 

Да бъдеш естествен и освободен е второто. Да можеш да кажеш всичко, и да изслушаш всичко. Да няма теми по които да се страхуваш да говориш, да я няма нагласата "ами ако това кеото си мисля не му/и се хареса". 

Вътрешната усмивка е проекцията на външната Усмивката привлича щестието . А щастието привлича любовта. 

Когато не търсиш и не искаш нищо... тогава си благодарен на всичко което получаваш и малкото те прави щастлив. Когато си алчен за внимание ... колкото и да го имаш все ти се струва малко. освободи се от алчността си и ще станеш богат.
Любовта е в теб за да даваш, и да вземаш едновременно. Никога не мисли колко даваш и колко вземаш. 

Прекалено силното желание за нещо се превръща в пречка за постигането му. Освободи се от желанието си да притежаваш и ще получиш .

Ревността изобщо не влиза в сметките... Някой хора ревнуват дори и да нямат интимни взаимоотношения. Изнудват за внимание. Вампиризмът убива любовта.
Мисли за съдържанието ..... а не за съдът в който ти се поднася то. Когато пуснеш любовта си ... тя се завърта и се връща при теб под най-различни форми. Отхвърляйки формата, отхвърляш и любовта дошла при теб. 

Невероятно е какво удоволствие можеш да изпиташ с различни по външен вид, възраст и мислене хора. Предразсъдъците често съветват човека да работи против щастието си.
Позволи на божественото в теб да общува с божественото в другия. Това е най-пряката и най-сближаващата форма на комуникация. 

И ... последно:
Нещастието привлича нещастие... ако искаш да получиш любов, засей в душата си усмивка. Не можеш да обичаш и да си нещастен... самата любов те прави щастлив.
Ако ти пребиваваш в "точката на любовта", тогава и тя ще пребивава в теб .. и няма да е нужно да искаш за да получиш. 

И още по-последно ....
Не можеш да заобичаш някой друг.. преди да си заобичал себе си. Ако ... имаш конфликт със себе, ако се смяташ за грозен, непривлекателен, глупав, отхвърлен и т.н.... амии...ще бъдеш такъв
!

0 comments:

Публикуване на коментар